0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.

voordat u geniet van eenvoudige uitwisseling en terugkeerbeleid, moet u contact met ons op voor de scheepvaart-adres voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dat wil zeggen ongedragen, ongewassen, met aangehechte alle tags.

bevestig dan de kleur, grootte en stijl bij het plaatsen van uw bestelling op basis van foto's die we bieden. na ontvangst van onze producten, als je niet tevreden bent met kleur of grootte, maar niet de kwaliteit problemen, uitwisseling of gedeeltelijke terugbetaling van het aankoopbedrag beschikbaar. terugzending is voor rekening van de koper.

• met betrekking tot de kwaliteit problemen of verkeerde versie, dan kunt u foto's van de items te nemen en stuur ze naar ons. we nemen de volledige verantwoordelijkheid als kwaliteitsproblemen betreft.

• Als u wilt items te ruilen voor een andere stijl of verzoek teruggaaf, informeer ons de tracking nummer nadat de items worden teruggestuurd. zodra wij uw pakket ontvangen, zullen wij het item dat u opnieuw ordenen of uw betaling terugbetalen.

• Als u vragen hebt over het inleveren van uw producten, neem dan contact met ons op!

geen terugkeer of uitwisseling in het kader van deze situaties:

1) we niet items die met een kwaliteitsprobleem, die te wijten is aan het bewustzijn van gebrekkige goederen subjectieve aanvaarden.

2) Wij aanvaarden geen het rendement van een post die is gebruikt, beschadigd, gegraveerde, of gewijzigd door de derde partij.

3) we niet items die ongeoorloofd zijn, verkeerd verpakt, of niet goed verzekerd te accepteren.

We stellen uw begrip.

orderannulering

annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. veroorzaken dat we verwerken alle bestellingen zo snel mogelijk binnen 6-8 uur na het plaatsen van bestellingen, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. uw begrip wordt gewaardeerd. Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden, worden behandeld in overeenstemming met onze terugkeer beleid.

vriendelijke bericht

als je niet je volgen aantal binnen 3 dagen ontving na het plaatsen van uw bestelling, kan uw e-mail server hebben gezien als spam. in dit geval, gelieve ons te contacteren voor hulp.